Voor elke gelegenheid is er een mooie kaart te vinden!

Er zijn onwijs veel situaties denkbaar waarbij er wat te vieren valt. De ene situatie is hierbij wel belangrijker dan de ander. Zo kan het winnen van een belangrijke voetbalwedstrijd geweldig zijn, maar het vieren van je trouwerij is als het goed is toch net wat belangrijk. Wanneer je binnenkort een bijzondere gebeurtenis voor de boeg hebt, dan kan het handig zijn om hier kaarten voor in te kopen. In dit artikel geven we enkele voorbeelden van situaties waarbij een kaart onmisbaar is. 

 

Een trouwerij

 

Als je een partner hebt gevonden waarmee je de rest van je leven wilt samen zijn, dan is het prachtig om met hem of haar de huwelijksboot in te gaan. Om te zorgen voor een onvergetelijk feest is het belangrijk dat je jouw vrienden en familieleden op de hoogte stelt. Laat ruim van te voren weten wanneer de trouwerij plaats gaat vinden en breng een ruime hoeveelheid mensen op de hoogte. Ga vervolgens op zoek naar een unieke kaart en verstuur deze naar iedereen die je graag op je bruiloft wilt hebben. 

 

Een communie

Voor gelovigen is een communie een zeer belangrijk moment voor een gezin. Bij deze bijzondere gebeurtenis wil je het liefst zo veel mogelijke dierbaren bij je in de buurt hebben. Een manier om dit voor elkaar te krijgen is door communie kaarten te kopen en te versturen. Communie kaarten zien er tegenwoordig erg vrolijk uit. Zo is het niet ongebruikelijk om een roze communiekaart te gebruiken. 

 

Laat iedereen weten dat je met pensioen gaat

 

Na jarenlang hard gewerkt te hebben is het eindelijk zo ver, je mag met pensioen. Het is een periode die veel wisselende emoties met zich meebrengt. Aan de ene kant ben je blij dat je eindelijk kunt genieten van je vrije tijd, maar tegelijkertijd is het ook confronterend dat je waarschijnlijk nooit meer zult werken. Een manier om je werkleven leuk af te sluiten is door een feest te geven. Nodig je collega’s en vrienden uit en maak er een knalfeest van. Om iedereen uit te nodigen kan je eventueel een berichtje sturen, echter het is natuurlijk veel leuker om grappige pensioen kaarten rond te sturen. Vermeld wel duidelijk op de kaart dat je ruim van te voren van iedereen wilt weten of ze aanwezig zijn. Zo kun je een betere inschatting maken van wat je nodig denkt te hebben. 

Berichten gemaakt 14

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven