Voorzie je mensen van een goede GSM

Als ondernemer moet je soms creatief zijn met je financiën. Zoals wanneer je medewerkers toe zijn aan een nieuwe GSM. Dit kan dat een flinke investering zijn. Zeker wanneer je ervoor kiest om je medewerkers allemaal te voorzien van een iPhone. Er is echter een goede manier om te besparen op deze uitgaven. Ga voor een refurbished iPhone voor je medewerkers. Je hebt dan al een refurbished iPhone X vanaf € 329,00!

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een gebruikte iPhone die helemaal is nagekeken, gekuist en hersteld door een ervaren technieker. De refurbished iPhone is hierdoor zo goed als nieuw. Dat wordt nog benadrukt door de 2 jaar garantie die je op een refurbished device krijgt. Een refurbished iPhone is dus zo goed als nieuw, maar je koopt deze voor een fractie van de nieuwprijs. Je kunt, door te gaan voor refurbished, wel tot 60% besparen. In deze tijden, waarin je goed op alle uitgaven moet letten, is dat goed nieuws!

Zijn er verschillende varianten te koop?

Je kunt niet alleen veel verschillende types iPhones aanschaffen, maar je kunt deze ook nog in verschillende gradaties aanschaffen. Zo kun je kiezen uit “Zo goed als nieuw”, “Licht gebruikt” en “Zichtbaar gebruikt”. Let wel: dit gaat over het uiterlijk van de iPhones, dit heeft geen invloed op de inhoud van de GSM. Het biedt je alleen de kans om nog meer te besparen. Met een hoesje en een beschermfolie zie je er, in veel gevallen, niets meer van.

Werk mee aan een beter milieu

Je werkt, door te gaan voor refurbished, ook nog eens mee aan een beter milieu. Zo kun je een refurbished iPhone 8 kopen en je oude GSM inruilen om zo nog meer te besparen op de kosten én op het milieu. Want iedere refurbished device zorgt ervoor dat er geen nieuwe grondstoffen hoeven worden aangeboord om een nieuw device te maken. Veel bedrijven hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hier kun je aan meewerken door te gaan voor refurbished.

Bestel je refurbished iPhone online

Zoals heel veel zaken kun je ook een refurbished iPhone online bestellen. Doe je dit voor 22.30 uur, dan kun je de GSM al de volgende dag in een pakketje verwachten. Deze GSM is dus helemaal opgeschoond en klaar voor het werk.

Dit is ook handig om te weten voor als één van je medewerkers een ongelukje heeft gehad met de GSM en je het device zo snel mogelijk moet vervangen.

Berichten gemaakt 14

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven