Tom Van Den Heuvel - Heuvelhof - Torhout

Heuvelhof

Brasserie ‘Heuvelhof’ is sinds geruime tijd een gevestigde waarde in Torhout en omstreken. Sinds de overname in 2005 door Tom Van Den Heuvel is de zaak geëvolueerd van een volkse kroeg naar een eigentijdse moderne brasserie.

Het Heuvelhof differentieert zich op diverse vlakken van andere zaken, waaronder kind vriendelijkheid. Naast een uitgebreid kindermenu, een speelhoek en een kinderkamer waar de kindjes kunnen dutten is er ook een ruimte waar de mama’s zich kunnen afzonderen om borstvoeding te geven.

Ze spelen ook in op nieuwe trends; een aspect waarbij Tom erin slaagde om de jury te overtuigen voor zijn nominatie van Creatieve Ondernemer. De winter staat voor vele horecazaken bekend als een moeilijkere periode. Daarom startten ze drie jaar geleden met hun Winterchalet: een concept waarbij een afgesloten ruimte een feestdagenjasje aangemeten krijgt en er tal van evenementen plaatsvinden.

Daarnaast zijn ze creatief omgegaan met de wegenwerken rondom hun zaak. De mindere bereikbaarheid zorgde voor een daling in omzet waardoor ze beslisten om de mogelijkheden van de online wereld te ontdekken. Klanten kunnen vanaf nu via enkele klikken op hun website gerechten bestellen waarbij ze kunnen kiezen om die af te halen of te laten leveren.

Heuvelhof

Vanaf nu kan u stemmen op uw favoriet voor Creatieve Ondernemer.

Stem op het Heuvelhof